IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Когато 800 конски сили са ти в повече

Шофьор се засне как катастрофира с Ferrari 812 Superfast (ВИДЕО)

Видео с катастрофа с Ferrari 812 Superfast в Лондон, заснета от първо лице, се появи в интернет. Така има възможност произшествието да бъде видяно през очите на шофьора на суперколата, благодарение на камерата Go-Pro, която се намира на главата му.


Ferrari 812 Superfast


На публикуваните кадри се вижда, как Ferrari 812 Superfast излиза на моста Ламбет над река Темза в центъра на Лондон. Водачът рязко подава газ и суперколата занася надясно, като мъжът зад волана успява да избегне сблъсък с пешеходец и велосипедист, но след това се удря в огражденията край пътя.

От удара се задейства въздушните възглавници, което помага на шофьора да избегне сериозни наранявания. Не е ясно, какво се случва с пострадалата страна скъпата кола, но сблъсъкът не е никак лек, така че поражения вероятно са сериозни. Не е ясно и защо водачът има камера на главата си.



Суперколата Ferrari 812 Superfast дебютира през в 2017 година на автосалона в Женева. Тя е със задно предаване, като се задвижва от 6,5-литров V12 с мощност 800 конски сили и 718 Нм, който работи с роботизирана скоростна кутия F1 с два съединителя. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 2,9 секунди, а максималната скорост е 340 км/ч. Към момента ново 812 Superfast струва 340 000 долара.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Според мен, електрнониката е изключена. Абсурдно е подобно поведение от кой и да е автомобил, дори шофьора да е некъдърен.
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Бехимот ( преди 3 години )
    Е то му тръгна задницата наляво и той вместо да чукне леко (10-15градуса) волана в ляво,ако трябва и да върне газта,а той съвсем я засили като нави надясно-ако все пак са и "малко" конете да и помогне хубаво да метне ***
  • #2
    11 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Хич не е проблема в колата, шофьорът е *** и затова се завъртя. Играл е много видео игри и си мисли, че в истинския живот ще е същото, ама не. Затова е и с камера на главата да покаже какъв е идеот.
  • #1
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Преди време така в началото на магистралата едно Порше беше в мантинелата. Тъкмо настъпил и я целунал.Хората не искат електронни подпомагащи системи, но като стане белята, започват да мислят по друг начин. Управление може да се изгуби с всяка кола и в изненадващи ситуации. Тръгне ли да се губи контрол, нещата обикновено отиват на сгънати ламарини.