IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 германски коли, от които е добре да се стои настрана

Тези модели рязко се разминават с определението за "немско качество"

Хората купуват германските коли заради тяхната надеждност. В наши дни обаче автомобилите стават все по-сложни и това се отразява на качеството им. Съответно, дори утвърдени марки допуснаха на пазара модели, които прекарват повече време в сервиза, отколкото на пътя.

Изданието Motor1 събра на едно място 10 модела, произведени в Германия, които са проектирани да изкарат дълги години, но често се превръщат в бездънна яма, в която техните собственици наливат пари за ремонт. На всичко те не са никак евтини дори на пазара на употребявани автомобили.


10 германски коли, които могат да ви изненадат неприятно (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #26
    15 rate up comment 2 rate down comment
    3015 ( преди 3 години )
    Глупости на търкалета.S85 проблеми с електрониката няма, има с лагери колянов вал и несвоевременна смяна на масло (3000 мили по книжка). Нормално при купуване на спортен автомобил да знаеш, че това не е тойота корола.Е65 с M57 мотор и zf6hp кутия е може би най-добрата комбинация мотор/кутия. 60% от електрониката на фаетона е от голф 4. Можешь да наречеш големите мотори лоши, но кажи, че 80% от тях са на по 400х+ и никога до сега не са били отваряни.Цялата N серия на bmw е провал.
  • #25
    12 rate up comment 18 rate down comment
    Владислав ( преди 3 години )
    Същото обаче не може да се каже за друго техни продукти.Дано *** не го приемат за реклама,но кои са едни от най-добрите резачки в света? "Щил",кои са едни от най-добрите машинки за подстригване? " Мозер" кои са едни от най-добрите уреди за почистване? "Керхер"кои са едни от най-добрите електроуреди?"Миле"-"Миеле".кои са едни от най-добрите спортни стоки?"Адидас" кои са едни от най-добрите детски тротинетки,колички и колела?"Кетлер" това са все доказани немски марки в годините.
  • #24
    31 rate up comment 3 rate down comment
    Владислав ( преди 3 години )
    Много добра статия,проблемите на точно тези модели са просто и сбито написани,всеки който се занимава,интересува,ремонтира и разбира от автомобили ще потвърди думите за всеки от тези модели.Колкото марки на пазара толкова и мнения на хора,не се джафкайте,всеки да кара каквото може да си позволи и му е кеф.Аз съм фен на немското,но за съжаление точно в тази индустрия важи правилото "колите вече се правят от счетоводители а не от инженери" и повярвайте не е само при немците.
  • #23
    4 rate up comment 24 rate down comment
    Някой ( преди 3 години )
    Абе вие *** ли сте бе тва са трите най високи класа автомобила тръгнали да ми казват кво не им било добре и кво се чупело тва е българина мисли че винаги разбира много и от всичко
  • #22
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Serinn ( преди 3 години )
    ??????? pawerr
  • #21
    13 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 3 години )
    На днешно време да си купиш нов автомобил е все едно да си вземеш за закона съпруга ***!
  • #20
    2 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Да бе да хич не грешим така ли? Че защо мерцедес е по-бавен? ААА
  • #19
    9 rate up comment 24 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Не стават, нали!! Ах, тези лоши германци с техните "немски мозъци"!! Ама всичкото тука за Мерджо мечтае!!
  • #18
    4 rate up comment 19 rate down comment
    Идиоти ( преди 3 години )
    Много грешите за Мерцедес
  • #17
    21 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    До 14 Ти недей да се разсейваш да коментираш как най-продавания автомобил на планетата бил за социално слаби, а по-добре *** да долееш масло в германския "премиум" кошник, че да не се занимаваш пак с бързи кредити за спешни и скъпи ремонти.