IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Отчаян блогър запали своя Mercedes-AMG GT 63 S

Постоянните повреди и отказ на дилъра да ги отстрания решиха съдбата на купето (ВИДЕО)

Популярният руския блогър Михаил Литвин публикува в канала си в YouTube видео, на което заснето запалването и пълното изгаряне на неговия Mercedes-AMG GT 63 S. Мъжът обяснява, че колата се е повреждала безброй пъти, а официалният дилър, от който е закупена, е отказал да се занимава с нея.


Mercedes-AMG GT 63 S запалване


Литвин е водил дълга борба с дилъра на Mercedes, като колата му пет пъти е влизала в сервиз, но това не е дало никакви резултати. Представителят на германската компания всеки път намирал оправдания, за да не ремонтира автомобила или го задържал няколко седмици, след което го връщал на собственика му.

В крайна сметка, блогърът се обърнал към централата на Mercedes-Benz, но след като не срещнал подкрепа, решил да запали своя AMG GT 63 S на средата на поле извън града. Драматичната сцена е записана на видео, в края на което Литвин си тръгва (или поне се опитва да си тръгне) със ЗАЗ 968м.



Само за 24 часа видеото в YouTube е събрало над 6 милиона гледания, както и много коментари. "Край, вече съм щастлив човек", категоричен е самият блогър.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500