IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Любимите коли на Джони Деп

Част от автомобилите на актьора пострадаха заради развода му

Джони Деп е световна суперзвезда, като освен че е част от филмовата индустрия от повече от 3 десетилетия като актьор и продуцент, той се изявява и като музикант. 57-годишният американец натрупа и сериозно състояние, което му позволи да притежава частни остров и самолет, няколко много луксозни имота и дори цяло село във Франция.

Актьорът обаче има и друга страст - автомобилите, като на колекцията му е повече от впечатляваща. В един момент тя се състоеше от 45 коли, като сред тях имаше както съвременни спортни и луксозни модели, така и ретро-машини. Всички те струват страшно много пари, като Деп беше принуден да продаде някои от тях след развода си с Амбърд Хърд, който го вкара в доста сериозни финансови затруднения. Все пак, той успя да запази повечето от тях.

Любимите коли на Джони Деп (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    anonimen ( преди 3 години )
    ... "Амбърд Хърд, който го вкара в доста сериозни финансови затруднения."Амбър Хърд която е жена...... Петър Захариев пишеш през пръсти.