IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Брус Уилис се връща към "Умирай трудно" заради акумулатори

Актьорът отново влезе в култовата роля на Джон Маклейн (ВИДЕО)

Холивудската звезда Брус Уилис отново влиза в култовата роля на Джон Маклейн, но не в новия серия от поредицата "Умирай трудно", а в реклама на акумулатори, които носят същото име като филма - DieHard.


DieHard


Във видеото с продължителност две минути героят на Уилис отново се противопоставя на старите си врагове и среща стари приятели, за да може да постави нов акумулатор. Маклейн не се спира пред нищо - купува си акумулатора, като влиза в магазина прозореца, пълзи из вентилационни тръби, имитирайки една от най-известните сцени от филма, след което взривява асансьор с граната.

В рекламата се появяват и някои от героите от холивудската поредица. Епизодична роля има Деворо Уайт, който играе шофьора на лимузината Аргайл от първата серия, както и Кларънс Гилярд - хакера Тео от първия филм.



Появата на рекламата засили слуховете, че ще има и продължение на "Умирай трудно", въпреки че Уилис вече не е толкова млад и феновете на филма вероятно биха се разочаровали от евентуалната му нова поява в ролята на Джон Маклейн. Особено красноречив за това беше един от коментарите под видеото - "Това със сигурност е по-добро от "Умирай трудно 5".

Снимка и видео: YouTube

0 от 500