IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Рядък Mercedes-Benz остана без задни колела в Лондон

Крадците в британската столица са се справили бързо и професионално (ВИДЕО)

Собственикът на един от най-редките модели на Mercedes-Benz - CLK 63 AMG Black Series, остана безкрайно изненадан, след като откри, че задните колела на неговия автомобил за изчезнали, съобщават медиите във Великобритания.


Mercedes-Benz - CLK 63 AMG Black Series


От спортното купе CLK 63 AMG в специалната версия Black Series са произведени само 500 бройки, така че крадците би трябвало бързо да бъдат разкрити. Още повече, че по-голямата част от тиража на суперколата е продаден на американския пазар, докато в Европа има само няколко бройки от модела.

Ограбената машина е била паркирана на улица в центъра на Лондон, като според нейния собственик той я е оставил без надзор за не повече от 2 часа. Крадците явно са следили колата и са действали не само бързо, но и много професионална. Те са използвали крик, като след свалянето на гумите да подложили тухли под задната част на автомобила.



Собственикът на колата пусна и видео в YouTube, в което си виждат последствията. Все още не ясно дали полицията в английската столица е успяла да установи самоличността на тези, на които колелата толкова са им трябвали, че да ги отмъкнат.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500