IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как можеш да съсипеш най-красивия автомобил

Розовия цвят на този Aston Martin DB11 може да се преглътне, но не и джантите

Aston Martin DB11 е един от най-красивите автомобили на света, които се продават в момента. През 2017 година той спечели наградата в тази категория на един от най-престижите конкурси, като изпревари 19 други модела.


Aston Martin DB11


Според експертите, тази кола е съвършена откъм дизайн, отлично представя британската изисканост и се вписва идеално в момента гама на производителя. Оказва се обаче, че дори най-добрият дизайн може да превърне автомобила в нещо много спорно.

Доказателство за това е този необичаен екземпляр на Aston Martin DB11, който се движи по пътищата на Канада. И ако с избора на цвят - в случая розов, някои вероятно ще се съгласят, то джантите със спици във формата на сърчица идват в повече.


Aston Martin DB11


Това едва ли са оригиналните джанти на суперколата, макар да не е изключено да са направени по поръчка на собственика. Всички обаче са единодушни, че те съсипват забележителния дизайн на един от най-красивите автомобили на планетата

Снимка: Reddit

0 от 500
  • #13
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Фен ( преди 3 години )
    Дано не го видят китайците. Защото ако им хареса, европейските 'премиум' марки ще започнат да произвеждат серийно подобни автомобили. За съжаление примери вече има.
  • #12
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Това кола за кифли със силно изразена индивидуалност.
  • #11
    3 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    На мен пък ми харесва. Не бих карал такава кола но за някоя млада дама е подходящо. Цветът е свеж и джантите много я отварят. Изглежда уникално и не прилича на никоя друга кола на пътя.
  • #10
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Ами красива е колата, но най-красива със сигурност не е. По мойте критерии Superlegga е по-красива, но 458 Италия е може би най-красивата кола, правена поселдните 10-15 години.
  • #9
    1 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Най- обичам някой философ като каже "аз по- грозна не съм виждал". Може да не е най- красива в света (това е субективно), но е класи над повечето. Кажи коя според теб е най- красива в момента.
  • #8
    1 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Кой го каза това че е най красивата кола в света .Аз лично по грозна не съм виждал , и с розовата боя не е красива и без розовата боя пак си е грозна.
  • #7
    10 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    За колата не ме интересува, но искам снимка на каката която я кара, защото такава кола не се "заработва" тъй лесно,
  • #6
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Някой ( преди 3 години )
    Superleggera е по-красив за мен
  • #5
    7 rate up comment 3 rate down comment
    z8 ( преди 3 години )
    По родните пътища има и по *** извръщения,като кафяв мат порше ,с класа и др.Все едно е излязъл току що от септичната яма на двора си.Колко мъка и безвкусие има по тая земя.
  • #4
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Чак пък най-красивият...