IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Италианци готвят първата хипер-лимузина в света

Моделът Palladium ще е дълъг 6 метра и ще има невероятни оф-роуд способности

Италианската компания Aznom Automotive обяви предстоящата премиера на първата "хипер-лимузина" в света, като публикува и скици на модела, който ще получи името Palladium.


Aznom Automotive


На изображенията се виждат само един от фаровете, част от решетката на радиатора и светещото лого на производителя. Задната част също ще получи нестандартна форма и свързани светлини. Според информациите, дължината на Palladium ще бъде около 6 метра, а височината - 2 метра.

В Aznom Automotive твърдят, че стилът на първата в света хипер-лимузина е вдъхновен от луксозните автомобили от 30-те години на миналия век, използвани от държавни глави и кралски особи. Освен, че ще бъде много луксозна, машината ще получи система са задвижване на четирите колела, като благодарение на нея ще притежава "невероятни оф-роуд способности".


Aznom Automotive


Така и не става ясно, дали Palladium е собствен проект на италианската компания, създаден от нулата или е построен на базата на вече съществуващ автомобил. Знае се обаче, че лимузината ще излезе в ограничен тираж, като ще струва доста скъпо.

Точната дата на премиерата на Aznom Palladium не се разкрива, но се предполага, че тя ще дебютира пред публика в края на октомври по време на мероприятието Milano Monza Open Air Motor Show в Италия.

Снимки:  Aznom Automotive 

0 от 500