IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW представи бунтарско X2

Версията М Mesh Edition е насочена към младото поколение

Компанията BMW представи специална версия на компактния си кросоувър X2 под името М Mesh Edition. От прес-службата на баварския бранд обявиха,че автомобилът е насочен към младежката аудитория, като продажбите му ще стартират по-късно тази есен.


BMW X2 М Mesh Edition


Машината е изградена на базата на модификацията M Sport X. Тя се различава от стандартното X2 по черната гланцирана решетка на радиатора с форма на мрежа, ярките акценти на каросерията и джантите, а също и по тъмно-кафявите детайли на интериора.

Каросерията на "бунтарския" кросоувър е в сиво с оранжеви акценти. Като опция се предлагат адаптивни светодиодни фарове с матрични дълги светлини. В салона са поставени спортни седалки В с кожа Dakota и алкантара.


BMW X2 М Mesh Edition


На праговете има надпис Edition. Педалите са от неръждаема стомана, има още спортен волан, голям сензорен екран и проекционен дисплей. Ще се предлага и автомобилен ключ с идентификатор на собственика.

Новата версия на BMW X2 ще се предлага с 6 варианта на силов агрегат. Това са два бензинови двигателя - 3-цилиндров (1,5 литра и 136 к.с.) и 4-цилиндров (2,0 литра и 178 к.с.), а също така 2,0-литров дизел, развиващ 150, 190 и 231 к.с. Ще има и хибридна версия (плъг-ин) - X2 xDrive25e, чиято мощност е 220 к.с.

Още снимки на кросоувъра - вижте в галерията:

Снимки: BMW

0 от 500