IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Opel Mokka на старо - какво да очакваме?

Първото поколение на кросоувъра има едно огромно предимство пред повечето си конкуренти

Само преди 3 месеца компанията Opel представи новото поколение на компактния си кросоувър Mokka, който е напълно различен от предшественика си. Моделът премина на платформа на алианса PSA, получи френски двигатели и вече е само с предно предаване.


Opel Mokka


Първият Opel Mokka излезе през 2012 година, тоест по времето, когато германската компания беше притежание на концерна General Motors. На него се възлагаха сериозни надежди, като той трябваше да се пребори с конкуренти като Nissan Juke, Mitsibishi ASX и дори Skoda Yetti. Кросоувърът на Opel се справи, като си извоюва репутацията на надежден и търсен автомобил.

В момента на пазара се предлагат екземпляри в доста широк ценови диапазон. Произведените в началото на кросоувъри струват 7000-8000 евро, но тези от 2018 година са 2 пъти по-скъпи. Какви са предимствата и недостатъците на модела, разкриват неговите собственици.

Вижте силните и слабите страни на кросоувъра в ГАЛЕРИЯТА:


Снимки: Opel

0 от 500