IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ателието Mansory и Филип Плейн продължават щурия си проект

Star Trooper G63 Pickup Edition е един от най-екстравагантните всъдеходи на планетата

Германското тунинг-ателие Mansory се завръща под прожекторите със създаването на поредната екстравагантна версия на луксозен автомобил. През миналата година компанията превърна всъдехода Mercedes-AMG G63 в нестандартен SUV, който беше наречен Star Trooper и който предизвика огромен интерес.


Star Trooper Pickup Edition


Сега Mansory продължава с проекта си, като в него отново, както и преди година, участва световноизвестният моден дизайнер Филип Плейн. В случая рецептата е същата, но крайният резултат е товарен автомобил, който получава името Star Trooper Pickup Edition. В неговата основа е Mercedes-AMG G63, който получава сив камуфлаж, 24-цолови джанти, червени светодиоди и карбонови елементи от каросерията.

Интериорът на Star Trooper Pickup Edition е идентичен с този на всъдехода с 5 врати, като отново се залага на кожен салон с червени акценти. Единствената разлика е, че задната част на кабината на пикапа се трансформира в легло.


Star Trooper Pickup Edition


Разбира се, инженерите на Mansory са модернизирали и двигателя, но не разкриват подробности. Предполага се, че промените са същите като при SUV-модела от 2019 година. Това означава, че 4,0-литровият V8 е получи по-големи турбини, нова изпускателна система и различен блок за управление. Така мощността на двигателя се увеличава до 850 к.с. и 1000 Нм.

Цената на Mansory Star Trooper G63 Pickup Edition също не е обявена, но тези модификации не са евтини. Всъдеходът от миналата година беше продаден за 613 000 долара, така че пикапът вероятно няма да струва по-малко.

Още снимки на  пикапа - вижтев галерията:

Снимки: Mansory

0 от 500