IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Barracuda превърна BMW M4 в звяр

Тунинг-ателието преработи откритата версия на модела

Новото поколение на спортните седан BMW M3 и купе BMW M4 бeше представено само преди няколко дни, но до дебюта на кабриолета остават няколко месеца. От това се възползваха ателието за тунинг Barracuda и партньорите му от Cardiologie, които преработиха сериозно текущата версия на модела.


BMW M4 Barracuda


Основната промяна, разбира се, засяга 3,0-литровия редови двигател с цилиндъра и две турбини. В първото ниво на модернизация Stage 1, клиентът получава увеличение на мощността от 431 на 520 к.с., както и на въртящия момент от 550 на 680 к.с.

Премахнат е ограничителя, което позволява на кабриото М4 да развие максимална скорост от над 300 км/ч. Няма данни за времето на ускорение от 0 до 100 Ком/ч, но при стандартния модел то е 4,4 секунди.


BMW M4 Barracuda


Машината получава 20-цолови джанти на ателието Barracuda. Те са с Y-образни спици и матова черна окраска. Същият оттенък е поставен и на четирите тръби на изпускателната система. Единствено спирачните механизми са в синьо, като същият цвят е използван и за детайли в салона.

Освен това, кабриото получава спортни пружини Eibach, който намаляват пътния просвет, но в същото време подобряват поведението на автомобила на пътя, особено при високи скорости.

Още снимки на кабриолета - вижте в галерията:

Снимки: Barracuda

0 от 500