IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford се опита да си направи реклама на гърба на конкурента

Вижте спасителната акция на закъсалия в планините Jeep Wrangler (ВИДЕО)

Преди няколко дни ви разказахме за изоставен на трасе за маунтинбайк в планина в Калифорния Jeep Wrangler. Неговата история завърши щастливо, след като собственикът му с помощта на местния клуб за любителите на офроуда Jalados 4x4 успя да измъкне машината. Спасителната група се нуждаеше от само 20 минути, за да свали всъдехода от опасния участък.


Jeep Wrangler


Всъщност, историята се разви доста бързо, след като във Facebook бяха публикувани снимки на колата. Полицейски служители установиха самоличността на собственика си – някой си Рики Барба. С него се свързаха и представители на компанията Ford, които предложиха за собствена сметка да измъкнат автомобила от затрудното положение, като използват новия си Brоnco и така направят реклама на всъдехода си.

Като истински фен на Jeep, Рики Барба отказал офертата на конкурента и се свързал с местния клуб Jalados 4x4, откъдето веднага откликнали на молбата му. Офроудърите успели само за 20 минути да измъкнат закъсалия в подножението на върха Wrangler, като използвали въжете и няколко всъдехода с марка Jeep, естествено.



Видео от спасителната акция беше публикувано в интернет, но така и не става ясно, по какъв начин собственикът на всъдехода е стигнал дотам и каква е била целта на опасния експеримент. Не се знае и защо Барба е избягал от мястото и се е разкрил, едва след като полицията се е заинтересувала от него.

Снимки и видео: The Drive, Intsgram/Jalados_4x4

0 от 500
  • #2
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Ти в к'ъв филм си!
  • #1
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Филмиран ( преди 3 години )
    100% реклама и нагласена работа по "сценарий" и "режисура" на Jeep. За по-евтино "актьорите" са испано-говорящи калифорнийци от мексикано-испано-афро-индиански произход. Естествено, че няма да позволят форд да им развали така добре подготвения филм.