IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault ще предложи хибридно крос-купе в Европа

Arkana ще се продава в няколко версии на пазарите на континента

Френската марка Renault реши да зарадва феновете си в Европа, като ще им предложи купеобразния кросоувър Arkana, който беше разработен за пазара в Русия и предизвика огромен интерес от страна на потребителите.


Renault Arkana


Европейският вариант на крос-купето ще се продава на Стария континент в няколко различни версии, сред които са хибридна E-TECH и спортна R.S. Line с още по-характерен и динамичен дизайн. Идеята на ръководството на Renault e с Arkana гамата на марката да придобие завършен вид, като едновременно с това бъде удовлетворен растящия интерес към SUV-модели.

Интериорът на новото Renault Arkana също е насочен към семействата, както по отношение на простора, така и на обема на товара. Крос-купето е оборудвано с един от най-големите дисплеи в своята категория, като благодарение на двата си екрана, моделът предлага високотехнологичен кокпит, който подчертава качеството и комфорта.


Renault Arkana


Моделът е е оборудвано със задвижваща система E-TECH Hybrid, която разчита на мощност от 140 к.с. Тя е налична при моделите Clio и Captur, като е създадена, благодарение на опита на Renault в областта на електромобилите и на Формула 1. За модела ще се предлагат и варианти с двигател 1,3 TCe, развиващ 140 или 160 к.с., работещи с 12-волтови микрохибридни двигатели.

Продажбите на Renault Arkana в Европа ще стартират през първата половина на 2021 година.

Още снимки на модела - вижте в галерията:

Снимки: Renault

0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Готин ( преди 3 години )
    Руският вариант е най голямата простотия направена до сега от Рено. Този интериор на снимките няма нищо общо с руската версия. *** е че окачването на този /незнам как да го нарека/ е далеч от очакванията. Руснаците вече предпочитат Дъстър пред Аркана.
  • #6
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Караколю ( преди 3 години )
    Големи сте разбирачи!Туй че в Гугъл пише че се произвежда в Москва и Пусан не значи че от там ще идва и у нас. От там има яки мита а и изискванията за изгорели газове и датчици за гуми са други. Аркана е 90% еднакъв с Меган тъй че е лесно да се познае завода.За бяла/запъдна/ европа в Паленсия -Испания а за нас и такива кат нас Бурса при Ердоган.Поне по един ибрик в готиния багажник да оставят комшиите.
  • #5
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Ще се ( преди 3 години )
    произвежда в Южна Корея.
  • #4
    0 rate up comment 3 rate down comment
    Дошо ( преди 3 години )
    Ще-ще ама кога? Когато фалира ли, което се очаква съвсем скоро?
  • #3
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Мамалигар ( преди 3 години )
    Само да не е от завода им в Русия, че май само там се произвежда Аркана-та. В Русия много го оплюха автомобила и продажбите им са зле.
  • #2
    4 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Х6-ца за мизерниции :)
  • #1
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Отново Императора доминира!