IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Kia Optima направи безумен трик

По време на връчването на наградите "Еми" седанът се завъртя във въздуха на 360 градуса (ВИДЕО)

Пресслужбата на южнокорейската марка Kia публикува видео, което показва безумния скок на премиум седана K5 от моделната 2021 година (Optima на някои пазари, сред които европейския). Автомобилът прави 360-градусов завой във въздуха, скачайки от една рампа на друга.


Kia Optima/K5


Заедно с промяната на името, за да отговаря на стандартната глобална номенклатура на марката, новата K5 получи спортни елементи, да не говорим за стила, който трябва да впечатлява. Във видеото KIA не залага на мощността на модела, а показва седана с помощта на безпрецедентен трик, както на самата кола, така и марката - скок с обръщане на 360 градуса между две рампи.

Не е много ясно какво точно иска да покаже корейският производител с този трик, особено що се касае седана K5. Колко често този модел може да направи това в реалния живот? Честно казано обаче, ако на някой му се наложи да стори това, може да бъде сигурен, че K5 е повече от способен.



Каскадата във видеото е част от рекламната кампания на южнокорейския автомобилен производител в 72-ите телевизионни награди "Еми", които бяха раздадени онази вечер. Трикът на K5 беше показан по време на най-ярките и запомнящи се моменти от церемонията.

0 от 500
  • #7
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    хубава реклама! Но колко Българи ще си ще си я позволят?Богатите с класа, БМВ 7, а8......и средната класа нещо до 5 бона.Добър ден Африка в ЕС, здрасти Бойко. Гласувайте за ......За никой от 30 години демокрация
  • #6
    0 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Доста добро 3D, но все ак си личи.
  • #5
    17 rate up comment 2 rate down comment
    ASD ( преди 3 години )
    КИА определено демонстрира ЯКО ОКАЧВАНЕ. Нещо което, другите производители напоследък нарочно правят трошливо!
  • #4
    25 rate up comment 3 rate down comment
    propov ( преди 3 години )
    КИА определено са яхнали вълната. Но това не става случайно. Старят се хората, учат се израстват, инвестират. Киа почна да краде скъпи специалисти от премиум марките. Бизнеса се прави от хората за хората. Който го е осъзнал е успял. И качеството макар и на висока цена също се продава добре. Защото кола се купува на лизинг. 50 или 100 евро на месец повече не са проблем. Проблем е ако ги спестиш и купиш нещо глупаво, некачествено и трошливо. Осъзнаеш ли го това - ще живееш по добре.
  • #3
    6 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Може и да си пил РаКИА ама като влезнеш в Ауди пета употреба после и странно замирисва на ***, а и не само.
  • #2
    7 rate up comment 35 rate down comment
    а бе... ( преди 3 години )
    и на таван да проходи, все чиКИА си остава ...
  • #1
    22 rate up comment 4 rate down comment
    Гост ( преди 3 години )
    Отправяне на послания, които оставят следи. Дори на подсъзнателно ниво! Безумен трик според Руменов, ама въздействаща реклама. В последното Колела изтъкнаха, че има две компании, които излизат "сухи" от патакламата с Ковид, ама честно си признавам, че докато наостря слух и не разбрах за пазара и периода. Едната компания е КИА. Заслужава си да проверите и тази информация. Те единствени се отърваха и от кризата 2007-08 и пораснаха. КИА стават все по-добри, ама цените им все по-солени.