IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 спортни коли, които ще изкарат над 300 000 км

Стопаните на тези модели трябва само да им осигурят редовно и качествено обслужване

Някои производители на спортни автомобили умишлено жертват дълголетието и издръжливостта на моделите си, за да извлекат от тях максимална производителност. Примера за това е използването на двигатели от Формула 1, които изкарват около 30 часа натоварване. И ако поставите такъв мотор в колата си, то тя няма да си струва парите.

От друга страна има спортни коли, които балансират отлична производителност с високо качество на изработка, като това позволява на собствениците им да достигнат пробег от 200 000 мили (320 000 км), без да се налагат ремонти. Единственото условие за това е да бъдат обслужвани редовно и качествено. Тези автомобили са бързи, изглеждат добре, като някои от тях са и на приемливи цени.

10 спортни коли, които ще изкарат над 300 000 км (ГАЛЕРИЯ):

Снимки: Hotcars

0 от 500
  • #20
    1 rate up comment 0 rate down comment
    mini ( преди 1 година )
    Mini Cooper и надеждност... тоя виц не го бях чувал ;)
  • #19
    0 rate up comment 1 rate down comment
    onq s konq ( преди 1 година )
    Защо пропускате мерцедес w211 e55 amg 2003-2006година. Дето е може би най-здравата спортна кола, 476 коня и с много леки доработки и малко пари става 550-600 коня. Повечето такива са над 300хил км, почти няма на под 200хил и са адски безпроблемни и бързи
  • #18
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Какви вериги ( преди 3 години )
    Какви вериги бе ***???Ами прочети пак статията пише за АудиТТ 3то поколение от 2016. какви вериги ,бубини бе селски????Чел не дочел....Въобще някой не ти ли каза че на ТТ от 2016 се монтира ЕА 888 ево 3то поколение което няма нищо общо със масларките тфси 1.8/2.0 от 1 и 2 поколение а????Каква верига ве чети ***...
  • #17
    10 rate up comment 1 rate down comment
    propov ( преди 3 години )
    Чета тук много недоволни изказвания. Абе вие прочетохте ли че се спомемава и за редовна и правилна потдръжка, а не че излизат евтинко. А една такава кола , стигнала ли е до БГ, начии тва с потдръжката е останало по пътя някъде. Но от всичките аз бих взел Маздичката. Лека, елементарна, кабрио, задно, кво да не и харесаш. Чудесна опция за над 40г. младежи.
  • #16
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Какви 300 000 км аз моята 3 години едва едва я изтрайвам, то дори и да изкараш толкова ами ти ще си я изплатил още три пъти от бензина койте е изпила.
  • #15
    11 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Германските варели какво правят в тая класация? Германско спортно купе,доколкото имат такива в класация за здравина е оксиморон.
  • #14
    17 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Аудито и минито можели да навъртят 300 хиляди... голям виц.
  • #13
    15 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Най-хубавите коли са неубиваемия Lexus RC и ултра-високооборотната Honda S200, може и Subaru Impreza и разбира се Ford Mustang и другия спортен американец. Всичко друго в класацията е леш. Особено германските еднодневки.
  • #12
    3 rate up comment 3 rate down comment
    10м ( преди 3 години )
    Да не говорим че нито една кола, особено днешно време, няма да изкара 300 хил със спортно каране и натискане, без да се пипат и сменят много пъти неща по нея и да се наредят доста пари. А ако се наредят доста пари, всяка кошница ще изкара много. Така че тези работи са относителни. По интересувате се като пишете за коли. След 50.000 почват дреболии те, след 100.000 почва да се налива пара. Абсолютно всяка кола, ако се кара бързо, без изключения. Не говорим за чипнати дизели, говорим истински...
  • #11
    1 rate up comment 10 rate down comment
    10м ( преди 3 години )
    Определено авторът има афинитет към японски и американски кошници. И един купър с в нищото. Кола със 200 коня и надолу путкенско возило е спортна кола. Слезте от колелото, поотледайте се, по карайте, повозете се поне, най-малкото прочетете и след това пишете тези абсурдни глупави статии. От километри си личи субективизъм, при това очевидно на хора, които те разбират. Само поршето има място в тази класация, евентуално аудито, но с много застраховки.