IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Запознайте се с най-сексапилния тираджия в света

Анджелика Ларшон сменя гума за пет минути, но не затова има 260 000 последователи в Instagram

"Шофьор на ТИР" не е първото нещо, което би ви дошло на ум, когато стане дума за най-сексапилните професии. Биреното шкембе, джапанките и рошавата прическа са обичайна гледка в международния транспорт, и няма как да е иначе - когато неуморно превозваш благата напред-назад из Европа, едва ли ти остава много време за фитнес и фризьор. Но ето ви и изключението: Анжелика Ларшон от Швеция е съвсем истински шофьор на тежък камион. Но също, благодарение на плахо създадения си акаунт в Instagram преди време, днес е изгряваща звезда в социалните мрежи.
  
 
Анжелика Ларшон, тираджийка
  
  
Няколко издания вече обявиха тази руса шведка, родена през 90-те, за "най-сексапилната тираджийка в света". Честно казано, трудно ни е да спорим. Макар че самата Анжелика твърди, че не одобрява това определение и предпочита да я оценяват по шофьорските й умения и поведението й на пътя.
 
  
Анжелика Ларшон, тираджийка
  
   
Висока 154 см, русата бомба кара камиони и друга техника от няколко години. Разказва, че мечтае да покара в Норвегия заради "пословично лошите пътища", за да тества уменията си - макар че спокойно би могла да дойде и в България по тази логика, нали така?
  
 
Анжелика Ларшон, тираджийка
  
  
Родена в Йевле, на 150 км от Стокхолм, Анжелика се вълнува от тежки машини още от малко момиче. Освен това обича фитнеса, дъбстеп и транс музиката. За нея е играчка да смени гума на тежък самосвал, но напоследък все повече се занимава и с други неща. И нищо чудно, защото профилът й в Instagram вече има над 260 000 последователи, а каналът в YouTube - 206 000 абонати.
  
  
Анжелика Ларшон, тираджийка
  
  
Освен това участва в реалити шоу по шведската телевизия. Звездата й като модел изгря със снимките за календара на DSI преди три години, а днес Ларшон помага и на Pink Ribbon - благотворителната организация, която се бори с рака на гърдата.
  
   
Вижте още снимки на очарователната тираджийка (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500