IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Когато дрифтът се обърка

От Тексас до Санкт Петербург - навсякъде стават зрелищни инциденти с пишман-състезатели

Феновете на неумелите дрифт изпълнения имат нов любимец – водачът на Ford Mustang от последното поколение, който демонстрира умения на паркинг на покрива на търговски център в Остин, Тексас, с които успя да уцели един от малкото стълбове за осветление там.



Интересното е, че първите фигури, които се виждат и на видеото, се получиха доста сполучливи, а след това, най-вероятно поради недоглеждане траекторията на колата съвпадна с местоположението на стълба. От удара се активират челните въздушни възглавници, капакът на мотора сериозно се нагъна, но най-важното е, че водачът и пасажерът са невредими.


дрифт катастрофа


Доста по-неприятна катастрофа обаче видяха почитателите на дрифта в Санкт Петербург, където наскоро BMW M5 се заби в червено Ferrari California. И тук няма пострадали хора, но пък ремонтите ще са скъпи. Пораженията по италианското возило включват сериозно пострадала предна броня, фарове и откъснат капак, а на борда на колата се появи и малък пожар. BMW-то не се отърва леко – предна броня, предна лява врата и откъснато предно ляво колело.

Видео: YouTube

0 от 500