IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai върна популярен модел в гамата си

Корейският производител пуска на пазара нов Getz, както и различен Accent

Корейският автомобилен Hyundai производител реши да възобнови производството на компактния си хечбек Getz, който вече се предлага на пазара в Колумбия. Модел със същото име продаваше и в Европа през периода 2002-2011 година.


Hyundai Getz


Новият Getz сега ще се предлага под различно име - Hyundai HB20 Getz. Автомобилът е адаптиран към пазарите в Южна Америка, като ще се продава в няколко региона. Под капака му е поставен 1,6-литров бензинов двигател с мощност 121 к.с., като той може да се съчетава с 6-степенна механична или автоматична скоростна кутия.

Салонът на хечбека е в модерен, като предлага пълен списък от съвременни опции, включително климатик, камера за заден ход, системи за безопасност, 6 въздушни възглавници и мултимедия с цифров дисплей. Цените на автомобила стартират от 11 400 долара.


Hyundai Accent


Едновременно с възродения Getz корейската компания пуска и версия на друг неин модел – Hyundai Accent, която получава обозначение HB20S преди името си. Седанът е на същата платформа и използва същите двигател, както и оборудване на HB20 Getz. Той обаче е малко по-евтин, като при него цената стартира от 10 100 долара.

Снимки: Hyundai

0 от 500