IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

С Mercedes C-Class имате най-голям шанс да си намерите гадже

Това показва проучване на най-популярното приложение за запознанства в света

Едва ли някой ще остане изненадан от факт, че сериозна роля при намиране на потенциален партньор играе автомобилът. Или ако трябва да сме по-точни – неговата марка. Това доказва и проучване на експертите от Click4Reg, които внимателно проучиха профилите на мъже и жени в най-популярното интернет-приложение за запознанства в света – Tinder.

Те проведоха експеримент, при който променяха снимките с автомобили в 300 профила, за да проверят, при който модел потребителите реагират най-добре, тоест остават най-впечатлени. Всеки автомобил получава брой точки в зависимост от получените суайпове (одобрения), като максималният бал е 300. Резултатите бяха оформени като класация, която според експертите, показва с каква кола имате най-сериозни шансове да си намерите партньор.


Топ 10 на автомобилите с най-голямо одобрениe в Tinder (ГАЛЕРИЯ):

 
Това показва, че автомобилът, който привлича най-много потребителите на Tinder (те са над 40 милиона по света), е Mercedes C-Class. Преднината на германския модел пред всъдехода Range Rover Sport е минимална, но прави впечатление, че третото място е за компактния хечбек Volkswagen Polo. Все пак, експертите уточняват, че автомобилът може да ви осигури приятно първа среща, но дълготрайната и успешна връзка вече зависи от самите вас.

0 от 500