IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

12 страхотни, но забравени спортни модела

Тук има всичко - от Subaru през BMW до Lancia и Alfa Romeo

Автомобилната индустрия се развива много бързо, въпреки икономическите кризи и дори последната пандемия, а кандидатите да произвеждат спортни модели изобщо не намаляват. Едва ли има голям автомобилен шеф, който да не подкрепя твърдението, че „спортът продава”, а освен това спортните модели винаги са по-скъпи, макар че вложените в тях технологии и материали невинаги са на нивото на очакванията.

Предлагаме ви селекция на британското списание TopGear, събрала 12 вече забравени спортни модели, които за времето си са били повече от интересни, иновативни и дори смели. Някои са и много красиви, други наистина за забравени от десетилетия.


Вижте тези забравени, но страхотни 12 модела (ГАЛЕРИЯ)

0 от 500
  • #1
    5 rate up comment 0 rate down comment
    ОАЕ ( преди 3 години )
    Забравени спортни модели?Всеки уважаващ себе си автомобилен фен би трябвало да знае всики един от тези автомобили в тази "класация"! Не случайно държат високи цени, редки са и когато се появи някоя от изброените за продажба се отнася в първите минути!