IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes превръща S-Class в „трети дом“

Компанията разкри уникалното осветление в салона на новото поколение на седана

Германският автомобилен производител Mercedes-Benz публикува фотографии, на които е показана новата система за вътрешно осветление на новата S-Class. От компанията са категорични, че салонът на лимузината ще се превърне в трети дома за собствениците на лимузината.


Mercedes-Benz S-Class осветление


Всъщност, Mercedes-Benz S-Class винаги е разполагал с един от най-добрите интериори, който предлага огромно количество висококачествена кожа, най-нови технологии и огромен брой допълнителни функции. Новото поколение на седана обаче ще бъде ще по-впечатляващо, като ще се предлага убежище между дома и офиса, тоест – трети дом.

За салона са използвани стотици тънки оптични кабели, направени от напълно прозрачен материал, които покриват вътрешната част на вратите и някои елементи от пода. Всеки елемент се състои от 250 светодиодни лампи, като в Mercedes са се постарали да създадат една непрекъсната светеща линия, която да преминава през целия автомобил.


Mercedes-Benz S-Class осветление


Всички тези функции на осветлението да интегрирани в програмите за помощ на водача. Така, например, системата за следене на слепите зони предупреждава шофьора за опасност от евентуален сблъсък , като проектира ярко-червена анимация в салона. Допълнителното външно осветление работи в унисон с обновената функция Energizing Comfort Control, която се предлага като част от допълнителния пакет Warmth and Comfort.

Осветлението и обновените опции Energizing Comfort са обединени и с напълно нова информационно-развлекателна система MBUX, която е получила и различен дизайн. Новата MBUX се отличава с вертикално ориентиран сензорен екран и усъвършенстван цифров приборен панел.

Още снимки на уникалния салон на новата S-Class - вижте в галерията:

Снимки: Mercedes-Benz

0 от 500