IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW M235i се провали на „Лосовия тест“

Баварското купе с 4 врати срещна сериозни трудности при изпитанието (ВИДЕО)

Експертите от портала km77 продължават да проверяват, как новите модели на пазара се справят с „Лосовия тест“, който имитира внезапната появя на препятствие (голямо животно) на пътя по време на движение.


BMW M235i - Лосов тест


Водачът на автомобила трябва да заобиколи препятствието, като тестът се провежда на полигон с конуси. За успешно се отчита справяне с упражнението при скорост до 77 км/ч, без да бъде ударен нито един от конусите.

Моделът BMW M235i обаче срещна сериозни проблеми, след като първи се справи с теста при скорост 68 км/ч. При по-голямо ускорение обаче, машината започна да удря конусите, като показа лошо сцепление на предните колела с пътя.



Според изпитателите, това се дължи на „дървените“ (определението е тяхно) гуми Bridgestone Turanza T005, които не осигуряват сцепление с пътя. И при двата неуспешни опита за справяне със 77 км/ч, колата поднася и променя траекторията си дори при плавно увеличение на скоростта.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500