IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

23-те най-интересни промени в новото BMW Серия 5

По-голяма, с нови двигатели и много нови системи, тази кола е много повече от обикновен фейслифт

"Фейслифт" е обикновено просто начин автомобилните производители да продължат да ни пробутват поостарелите си модели, като сменят някой и друг елемент по бронята или светлините. Но от време на време се появяват и изключения, а новото BMW Серия 5 е сред най-ярките от тях.
    
  
BMW 545e
  
  
Промените във външния му вид са умерени, но с голям ефект, а промените в задвижването и функционалностите са драстични.

Automedia.bg се запозна с обновената "петица" в Мюнхен, включително и с най-интересната й версия - хибридната 545е. За съжаление ще можем да ви споделим впечатленията си от тест драйва чак на 12 август (дотогава има ембарго, за да не са онеправдани по-късно тествалите го журналисти).
 
 
BMW 545e
Очаквайте на 12 август нашия тест драйв на BMW 545e с 396 коня максимална мощност

  
Няма пречки обаче да ви покажем в детайли новата кола и да ви разкажем за новите двигатели и системи, които получава тя.


Новостите в BMW Серия 5, 2021 година (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #3
    9 rate up comment 2 rate down comment
    356 ( преди 3 години )
    Ми то ако погледнем съвсем обективно почти всички нови модели / фейслифт след 2-3 години се сливат с общата сива маса и трудно е да се определи кой какъв беше и от коя година. Почти навсякъде материалите са от бързоостаряващите се и придават овехтял вид. Колите вече са някакъв особен тип " бързооборотни стоки" и затова е така. Единствено по рекламните пана има бляскави коли с топ оборудване, но на практика, го няма.
  • #2
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Унуфрий ( преди 3 години )
    Всичко пипнато и усъвършенствано още малко но това е нормално, няма как да има революция. Пневматичното окачване на комбитата ми е интересно.
  • #1
    6 rate up comment 4 rate down comment
    ( преди 3 години )