IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Любимите коли на Том Круз

Актьорът е фен на германски марки, но има и модел с цена над 1 милион долара

"Чувствам нуждата, нуждата от скорост", казва Том Круз във филма Top Gun от 1986. Адреналинът е част от много от ролите на американската филмова звезда, откакто за пръв път проби в Холивуд, а и освен това сам си прави почти всички каскади. Какви автомобили обаче кара Том Круз, когато не е на снимачната площадка? Оказва се, че от всичко по малко.

Круз, който преди десет дни навършва 58 години, е похарчил част от приходите си от киното (около 560 милиона долара) за самолети, хеликоптери и мотоциклети, но има вкус и към автомобилите. Подобно на Пол Нюман, той се е състезавал в реалния живот, както и във филмите, освен това обича и уличните автомобили, бързи и бавни. Редица от неговите четириколесни партньори в киното са се озовали в гаража му и обратно. За съжаление, сред тях не е Ferrari 250 GTO от филма Vanilla Sky. Така или иначе беше фалшив (преобразен Datsun 260Z). Вместо това Круз си създаде навика да купува германски модели, американски здрави коли, както и хиперавтомобил, струващ 7-цифрена сума.


Любимите коли на Том Круз - ГАЛЕРИЯ:


 

0 от 500
  • #4
    3 rate up comment 1 rate down comment
    GTE ( преди 3 години )
    От цялата колекция, на мен, най-много ми допадат Шевролетите му. Иначе единствените съвременни американски автомобили, които си заслужават вниманието са Кадилак. Шевролет и Биук са съвсем обикновенна масова конфекция. Същото е с Крайслер и с Форд.А много от марките са в миналото, като Понтиак.
  • #3
    3 rate up comment 14 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Том Круз е известен с малкия размер, та не се учудвам, че предпочита немски марки. Спортните коли от други страни изискват топки.
  • #2
    2 rate up comment 2 rate down comment
    MaHuaK ( преди 3 години )
    Кой друг модел имат с 2 врати и предно разположен двигател? 924, 928, 944 и 968 са един и същи модел с различни обозначения след съответните фейслифтове!
  • #1
    3 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )