IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

70 години Mercedes-Bеnz S-Class - какво даде лимузината на света?

При предишните поколения на легендарния модел дебютираха редица революционни технологии

Легендарната S-клас на Mercedes-Benz е един от автомобилите, които не се нуждаят от представяне. Вече няколко десетилетия това е неизменният технологичен лидер не само в гамата на германската компания, но и сред останалите марки. Иновации в дизайна и оборудването ще има и в седмото поколение на модела (W223), което ще се появи през септември. От това, което видяхме до момент, можем със сигурност да твърди, че луксозният автомобил ще запази палмата на първенството за модерни технологии и нови разработки.

В очакване на автомобила нека си припомним, какво даде на света всяка генерации на флагмана на Mercedes-Benz. При него дебютираха иновационни системи като ABS, ESP, ACC, Airbag и хибридно задвижване, както и редица други.

Вижте какви технологии се използваха за първи път при 6-те поколения на S-Class и при неговите предшественици (ГАЛЕРИЯ):


Снимки: Mercedes-Benz

0 от 500