IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 коли за по-малко от 10 000 лeва, които си заслужават

Експертите от Autocar посочиха какво може да изберете при ограничен бюджет

Търсите автомобил, но бюджетът ви е ограничен в рамките на 10 000 лв. Експертите от британското издание Autocar съставиха списък от коли на старо в различни класове, които струват по-малко от 5000 паунда, тоест те напълно се вместват в средствата, с които разполагате. Някои от тях са често срещани на пазара, докато други се намират доста по-трудно.

Всички тези модели са се доказали през времето и въпреки, че са на доста години, все още има какво да дадат. Трябва да уточним, че предложенията са за пазара на Острова, но пък тези коли се срещат и в други държави, така че винаги може да се открие нещо с подобни параметри.


Вижте предложенията на Autocar в галерията ни:

0 от 500
  • #35
    14 rate up comment 10 rate down comment
    КОЛЧЕВ ( преди 3 години )
    Радвам се че има ТОЛКО *** с капаци. Иначе и двете ми алфи, щяха да струват, астрономически суми. А сега си се возя безпроблемно и комфортно и красиво. И благодарение на ТЕЯ немски каски ги имам ТЕЯ бижута. МЕХАНИК САМ ПО ПРОФЕСИЯ.
  • #34
    24 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Абе те затва масово ги търсят и карат Алфите втора ръка по българските пътища. Щото имали бурен и кратък живот... той бай *** алфа ще си купи, ако се чупела...
  • #33
    32 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Има два типа хора, такива, за които колите се чупят, и такива, за които колите се оправят и карат. Първите често са подтиснати и от жените си, освен от колите си.
  • #32
    19 rate up comment 23 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    има 2 типа хора, такива дето се късат да хвалят италианския *** алфа, но се прибират със служебната баничарка/защото алфата отлежава на части при майстори/ и реалисти които си карат каквото пожелаят и според бюджета, без да слугуват на марки.
  • #31
    33 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Има два типа хора, тея дето ги разправят тея приказки за Алфа и карат Шкода, сърдити. И тея дето карат Алфите ;)
  • #30
    16 rate up comment 23 rate down comment
    Пеп ( преди 3 години )
    Знаете приказката - Алфа ромео имат бурен, но кратък живот. :)
  • #29
    48 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Купи си такава Алфа за 4000 бона, после си купи такава за 15000 бона и ще видиш защо едната е 4, другата 15. Същото важи за всяка една кола...
  • #28
    13 rate up comment 3 rate down comment
    пропов ( преди 3 години )
    Пичове,това е за Англия бре. Там колите втора ръка са доста по евтини щото волана и *** са от грешната страна и никой не ще да им ги купува. Особено пък премиума дето е бъкан с електроника, там обръщането на дирекцията е сложно мероприятие.
  • #27
    10 rate up comment 33 rate down comment
    Hamerr ( преди 3 години )
    Тия алфи са 4000 бона в България, и пак не струват
  • #26
    20 rate up comment 12 rate down comment
    Аз съм ( преди 3 години )
    Няма такава кола която да си заслужава и такава която не. Всеки според нуждите си и предпочитанията си. Всички коли са добри ако се влагат средства и се обслужват редовно и адекватно. Аз лично след опита който имам предпочитам италиански автомобили и никога не бих си взел френски.