IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz показа мултимедията на новата S-Class

Флагманът на марката ще получи следващото поколение на системата MBUX

Германският производител Mercedes-Benz показа как ще изглежда следващото поколение на мултимедийната система MBUX, която ще бъде поставяна новата S-Class. Технологията ще бъде представена официално на 8 юли, съобщиха от компанията.


Mercedes-Benz S-Class мултимедия


Още през 2019 г. за първи път видяхме огромния сензорен екран, който ще доминира върху консолата на луксозния флагман на марката, поколение W223. Сега става ясно, че Mercedes ще покаже интериора на флагмана си в сряда, докато премиерата на самия автомобил ще се състои през септември тази година.

Вече е ясно, че новата S-Class ще получи приличащ на таблет пулт за управление на информационно-развлекателната система MBX. И ако при сегашното поколение на модела (W222) има доста традиционни елементи за управление, то при следващата генерация механичните бутони и превключватели ще бъдат сведени до минимум, тъй като ще се „скрият“ новата мултимедия MBUX.


Mercedes-Benz S-Class мултимедия


Все още не е ясен точният размер на дисплея, но може да се очаква, че той ще е поне 17-инчов, колкото използва и Tesla за своите Model S и Model X. Предвижда се, от същото място да се управляват климатика и навигационния екран в горната част на централната консола. Самата навигация ще работи с новата система HUD.

Снимки: Mercedes-Benz, Motor1

0 от 500