IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW вече предлага абонамент за екстри

Някои функции в базовите модели ще могат да се стартират срещу допълнително заплащане

Компанията BMW разработи системи за цифрово обновяване на своите автомобили. Сега при базовите версии ще може да се добавят срещу заплащане допълнителни функции, като това ще става с помощта на операционната система iDrive 7.


BMW


Автомобилите с новата технология са на пазара в Европа от 1 юли. При версиите с базово оборудване собственикът ще може да активира от разстояния допълнителни системи, като това ще става от разстояние, тоест няма да се налага посещение в сервиз, уточняват от BMW.

Например, ако клиентът си е купил нов автомобил без подгряване на седалките, той ще може да активира тази функция за определен период или пък да я закупи завинаги през фирменото приложение на BMW. За някои от системите се предлага и „пробен период“, който е безплатен в продължение на месец.

Освен подгряване на седалките, срещу доплащане ще може да се активират адаптивният круиз-контрол, асистентът за дълги светлини и адаптивното окачване. Предлагат се още последно поколение на помощника BMW Personal Assistant, нова навигационна система, която дава информация за най-близките обекти, интересуващи водача и разположението на зарядните станции за плъг-ин хибридите на марката.

В ъпгрейда от разстояние е включена също така функция а безкабелно зареждане на смартфона, като и използване на цифровия ключ на BMW.

Снимка: BMW

0 от 500