IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Путин подари уникален Rolls-Royce на любимата

Бившата гимнастичка Алина Кабаева се уреди с позлатен Rolls-Royce Sweptail

Гаражът на Алина Кабаева се попълни с ексклузивен Rolls-Royce. При това не става дума за Cullinan, нито дори за Phantom. Бившата състезателка по художествена гимнастика и олимпийска шампионка, а понастоящем - депутат в руския парламент, получи като подарък уникалния Rolls-Royce Sweptail. При това не от кого да е, а лично от Владимир Путин. В Русия е общоизвестно, че Кабаева е интимна партньорка на държавния глава от години, а през 2019 му роди близнаци.


Rolls-Royce Sweptail


Sweptail бе показан от Rolls-Royce преди две години като уникален поръчков модел, изработен в една-единствена бройка и струващ 12.8 милиона долара. Сега очевидно компанията се е съгласила да произведе втори такъв автомобил, а ако се вярва на руските медии, цената е по-ниска - малко под 5 милиона долара. Освен това автомобилът на Кабаева има позлатени елементи.

За връзката на Путин и Алина се говори от години, като той я покани да стане народен представител, а и фамилията на гимнастичката се сдоби с имоти за няколко десетки милиона долара в последните години. Но и двамата нито веднъж не са потвърждавали официално отношенията си. Кабаева се стреми да пази личния си живот далеч от прожекторите. 37-годишната днес гимнастичка е родом от Узбекистан, но семейството й е с татарски корени. Кабаева е олимпийска шампионка по художествена гимнастика от 2004 година и двукратна абсолютна световна шампионка.


0 от 500