IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota показа обновения Hilux

Пикапът получава нов дизелов двигател и променено окачване

Японският автомобилен гигант Toyota представи обновения пикап Hilux, който освен освежен външен вид получава и нови технологии. В компанията определят модела като основен конкурент на американския Ford Ranger. 


Toyota Hilux


Главната промяна в дизайна е новата решетка на радиатора, която трябва да придаде по-брутален, но и по-стилен външен вид на машината. Предната и задната брони са с нова конструкция, а високите на нива на оборудване се предлагат със светодиодна оптика.

В салона на автомобила е поставен съвременен информационно-развлекателен комплекс, чиято операционна система работи по-бързо. Новата мултимедия поддържа Apple CarPlay и Android Auto. Има и премиум аудиосистема JBL с девет колони.


Toyota Hilux


Гамата двигатели на гама Hilux е попълнена с дизелов 2,8-литров двигател, чиято мощност е 201 к.с. Тази версия на пикапа ускорява от 0 до 100 км/ч за 10 секунди, което е с 3,2 секунди по-бъзо от резултата на 2,4-литровия мотор.

Инженерите на Toyota са направи сериозни промени в окачването и ситемата за управление, като целта е повече комфорт при управлението на автомобила. Продажбите на пикапа ще стартират със специална версия Invincible X, която получава разширен набор от допълнтелни опции. 

Още снимки - вижте в галерията:

Обновеният Hilux ще излезе на пазара през ноември, като малко преди това трябва да станат ясни и цените на модела.

Снимки: Toyota

0 от 500
  • #3
    1 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Не само пикапите, а и Ленд Хyйзъра. В Австралия, след наказателна процедура от регулатора, направиха сервизна акция, но вместо да сложат по-голям ФТЧ, сложиха едно це-ка ключе на таблото, за да могат собствениците да си го регенерират ръчно като се запуши.
  • #2
    2 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Нямаха ли някакъв проблем с ДПФ филтрите тези пикапи на Тойота?
  • #1
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Nev ( преди 3 години )
    ДОбре изглежда, въпреки че малко повече мошност за подобен автомобил не би била излишна! Интересно този дизел дали е атмосферен или с турбо?