IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

14 компактни модела, които изчезнаха от пазара

Принадлежността към важен сегмент не гарантира безсмъртие (ГАЛЕРИЯ)

Въпреки че градските кросоувъри са най-модерният вид превозно средство, субкомпактните и компактните автомобили продължават да привличат голям процент от продажбите. Както се оказва обаче, принадлежността към даден сегмент не гарантира безсмъртие. В тази галерия ще си спомним за 14 модела от сегментите B и C, които поради различни причини нямаха успех на пазара, въпреки факта че записаха доста добри продажби.

Снимки: Motor

0 от 500
  • #2
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Хм, определено съм пристрастен, но МиТо беше супер за 2008г. и като дизайн и като двигатели, за всекго по нещо, жалко, че имаше само незабележимо обвовяване и после край... Пунто опредлено има място, вярно фиат вапрвиха фурор само с 1модел 500, но това само показа, че има място на пазара. Харесвам традиционните седани от едно време, жалко за днешната мода на паркетни джипки.
  • #1
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    от всичките само Пунто може би тпябваше да е още тук - то си беше основна съставка на масовката за града.. не знайно защо са решили че не е изгодно..