IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Разходите по старо Porsche Cayenne се оказаха повече от цената му

Американец разкри колко пари е похарчил за поддръжката на всъдехода за 1 година

Жител на Калифорния станал собственик на Porsche Cayenne, произведен през 2004 г. За колата американецът е платил 9900 долара, като смятал, че е направил добра сделка.


Porshe Cayenne


Към момента на сделката всъдеходът е имал пробег 192 000 км и не е създавал никакви проблеми на предишния си собственик. След покупката новият стопанин похарчил още 1000  долара за обслужване на автомобила, включващо ходовата част и двигателя.

След като покарал известно време колата, мъжът решил да смени гумите, накладките, маслото и филтрите. Въпреки всички грижи, които положил за колата, за 12 месеца собственост се е наложи тя 11 пъти да влиза в сервиза за различни ремонти и обслужване.


Porshe Cayenne


Година след сделката, собственикът на това Porsche Cayenne пресмята, че е похарчил 10 700 долара допълнително, но въпреки това, той е доволен от автомобила и дори планира да му навърти още 15 000 км, преди да го продаде. Дали ще успее, обаче е друг въпрос.

Снимки: Facebook

0 от 500