IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai Santa Fe претърпя пълна промяна

Корейците пуснаха първа снимка на екстериора на обновения модел

Обновеният кросоувър Hyundai Santa Fe ще дебютира през септември тази година, обяви южнокорейският автомобилен производител. Актуализираната версия ще бъде глобална, добавиха от компанията. Наскоро в Интернет се появиха шпионски снимки на салона, на които могат да се видят доста значителни промени. А днес корейците публикуваха и първо фото на екстериора на големия кросоувър.


Обновеният Hyundai Santa Fe


От снимките се вижда, че предната част на автомобила ще бъде на практика напълно преобразена - това се отнася както за радиаторната решетка, в която са интегрирани част от дневните светлини, така и за напълно новата броня. Що се отнася до интериора, той ще получи напълно нова централна конзола, която ще бъде леко обърната към водача. Освен това ще бъдат достъпни допълнителни опции за управлението на автомобила.

Моторната гама на кросоувъра също ще бъде актуализирана, но пълните данни ще бъдат обявени по време на официалното представяне. В момента е известно, че моделът ще получи модифицирани дизелови и бензинови двигатели, както и версия с хибридно задвижване. Цената също засега се пази в тайна засега и ще стане известна преди началото на продажбите.

Снимка: Hyundai

0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 1 rate down comment
    none ( преди 3 години )
    Няма лошо, но даже и на сегашните цена за БГ ме отказаха да го гледам изобщо. 100К лв. на промоция?!? Според мен не предлага нищо повече от останалите на пазара в този сегмент за тези пари, и даже предлага по-малко (не казвам че е лоша колата, но като отидем в този ценови диапазон има каде по-добри предложения, като двигатели, коне и т.н. а не 4 л. дизел с 200 к.с. и архаичен автоматик). 2008 г. предишият модел на Санта Фе бяха го пуснали на промоция от 59К (по спомени) и си беше оферта.
  • #3
    5 rate up comment 1 rate down comment
    до №1 ( преди 3 години )
    Сегашното Санта Фе, според АутоБилд спира за 36.2 метра от 100 км/ч. Тези 41 м. да не бяха на Туарег?
  • #2
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Дост ( преди 3 години )
    ... а и пътното поведение е като за самоубийци!
  • #1
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Гост ( преди 3 години )
    А спирачките ще ги оправят ли? Че тези 41 м от 100 до 0 си е повече от опасно