IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz показа първа снимка на новата S-Class

Флагманът на марката ще получи специална цифрова платформа

Компанията Mercedes-Benz публикува първа официална снимка на новото поколение на флагмана си S-Class, с което потвърди твърденията, че премиерата на модела ще бъде съвсем скоро. Едновременно с това генералният директор на концерна Daimler – Ола Калениус, разкри, че седанът ще получи и напълно нова цифрова платформа - Meet Mercedes Digital, която германският автомобилен производител ще използва за онлайн-комуникации.


Mercedes-Benz S-Class


На изображението се вижда само лицевата част на модела, която едва ли ще изненада някого, тъй като тя си личеше и на снимките на тестовите прототипи. Новите фарове са по-тесни от досега, а решетката има едно вертикално и хоризонтални ребра, като е пораснала на размери. Променен е и дизайнът на предната броня, както и на джантите.

Самият Каленус разкри, че е успял да покара автомобила по магистрала и при високите скорости движението е „много спокойно и безшумно“. Той допълни, че с оглед високата летва, поставена от предишната генерация на автомобила, новото поколение ще е нещо специално, в това число и с технологиите, с които ще разполага.

Mercedes-Benz S-Class


Вече е известно и как ще изглежда салонът на флагмана на Mercedes-Benz. На предният панел под голям наклон ще бъде поставен таблет на информационно-развлекателната система, а управлението на светлините е преместена на вратата на шофьора.

Снимки: Mercedes-Benz

0 от 500
  • #13
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Знаещия ( преди 3 години )
    Грозна и безвкусна!
  • #12
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Оффф ( преди 3 години )
    Стига с тези телевизори в колите, изглежда нелепо.
  • #11
    1 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Този интериор поразително прилича на Рено Талисман. Тази S-класа май ще се окаже рено с емблема на мерцедес, както по-малките им модели.
  • #10
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    китаеца иска да му прилича на дракон - иначе не купува ейва и жълтура.за тва е така зинала отпреде - да изглежда страшен жълтия баровец.
  • #9
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Никой не говори за кисело или сладко. И да, който плаща, той поръчва музиката. Просто сега е ред на китайците и очевидно нашите вкусове нямат много общо с техните...
  • #8
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    свиквайте със сладко киселия сос който дава парите той поръчва музиката
  • #7
    1 rate up comment 1 rate down comment
    А.В.Торът ( преди 3 години )
    А! Добрютро! Кво стана с ония ощетени на високия етаж хорица, които разправяха, че това било тестово муле и S-класата щяла да изглежда "напълно различно" в серия? Приемете го. Проумейте го.Немските премиум производители са история от много време насам, и това, което виждаме, е последен пирон в ковчега на най-великата някога марка.
  • #6
    3 rate up comment 2 rate down comment
    1 ( преди 3 години )
    Ужасяващ вътрешен дизайн. Само го сравнете с топ лимузина като Ролс-Ройс и Бентли и ще разберете, че Мерцедес никога няма да имат такова ниво, защото не разбират какво значи "лукс". Този интериор е автоматично признаване, че Ес клас не претендира за нищо повече от луксозен офис. Външността съм сигурен, че ще се свикне с нея, но и тя върви сериозно надолу. Предната броня е в стила на спортна кола (без екстремен спойлер отдолу), коеот е нодопустимо за луксозна лимузина. Трагедия.
  • #5
    14 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Все още гледам таблетът зад волана и не мога да повярвам, че това е S Klasse в серийно производство. Китайците *** майката на Мерцедес...
  • #4
    12 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Интересното е фона който се вижда през стъклото - някаква автоморга! :D