IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Волан на Tesla се откъсна по време на движение

Пробегът на този Model 3 е бил само 547 километра

Собственик на Tesla Model 3 се оплака, че воланът на неговия електромобил се е откъснал по време на движение. Колата е купена преди по-малко от месец, става ясно от публикацията на шофьора в Twitter.


Tesla Model 3


Инцидентът се е случил в близост до град Блекпул, откъдето е собственикът на автомобила. Пред вестник  New York Post той разкрива, че това е било първото му по-дълго пътуаване с електромобила, чийто пробег е едва 547 км.

Представители на Tesla реагираха незабано на съобщението на британеца и прибаха колата в сервиз, за да разберат какво се е случило. Оказало се, че воланът на машината не е бил закрепен с болтове. Компанията стартира разследване, за да разбере, дали няма и други коли с такъв проблем. А въпросният Model 3 е ремонтиран и върнат на собственика.


Tesla Model 3

Впрочем, самият той използва случая и се оплака пред медиите и от дългото чакане за доставката на електромобила. Британецът поръчал колата през октомври, но я получил едва пре март. От Tesla обясниха, че това се дължи на органичителните мерки заради пандемията с COVID-19. 

Снимки: Twitter

0 от 500