IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Футболист бе глобен, защото не кара Audi

Кингсли Коман дойде на тренировка на „Байерн“ с McLaren и сега ще плаща

Атакуващият халф на „Байерн“ Кингсли Коман беше глобен от ръководството на клуба, след като пристигна на тренировка на отбора с личния си McLaren 570S Spider, съобщава британският вестник The Sun.


Кингсли Коман


Всички футболисти на баварския клуб са задължени по договор да карат автомобили на Audi, които германският производител им дава. Освен това, компанията от Инголщад притежава 8,33% от ак акциите на „Байерн“.

Засега не се съобщава, каква ще бъде глобата на 23-годишния френски национал. Коман вече се извини, като обясни, че е седнал зад волана на McLaren-а си, тъй като служебното Audi е било със счупени огледала.

Футболистът допълва, че като компенсация за постъпката си ще отиде в завода на Audi в Инголщад, където ще раздаде автографи на служителите на компанията.

Снимка: Instagram

0 от 500
  • #17
    1 rate up comment 2 rate down comment
    до долния ( преди 4 години )
    Аа вече е ясно, кой тука си пада по черни "-ишки"....
  • #16
    6 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Това плашило на снимката проЗда *** те слага в малкия си джоб по всичко. Нито си му на парите, нито си му на таланта, нито си му на положението, нито на колите, нито на жените. Освен да се плюнчиш, злобееш и завиждаш не ти остава друго! Лакърдиите за старите коли, лисици, гроздета и други подобни простотии ги запази за компанията себеподобни с които се събираш. Ако са на твоя акъл може и да повярват, но ако са поне малко по-умни нямаш шанс.
  • #15
    4 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Аз пък мисля, че това плашило на снимката, не заслужава всичките тия коментари, та ако ще и на дедо ми с каруцата да е бил!!
  • #14
    6 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #17 Ти си толкова тАпа ***, че даже не можеш да разбереш иронията! АЛДИ са верига евтини магазини за ширпотреба да, също, както и аЛуди. Сега ще питаш що аЛуди! Защото всички, които ги карате са луди. Нещо, като възклицанието: А, луди!, но съединено в една дума. А защо сте луди ли? Защото никой нормален човек не би си взел кола от фирма, която най-нагло го лъже и трови хората. Това последното предполагам изобщо няма да го схванеш. Някаква форма на Стокхолмски синдром е явно.
  • #13
    11 rate up comment 14 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    На никой нормален човек не му се кара Алди. Факт!
  • #12
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 4 години )
    Това не ми прилича на 570S!!!
  • #11
    8 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    А футболиста какво е виновен че боклучавото ауди се е строшило.Пеш ли да ходи или с бус
  • #10
    8 rate up comment 3 rate down comment
    112 ( преди 4 години )
    Щял да ходи да раздава автографи ... кой го интересува тоя ритнитопковец.
  • #9
    4 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Цъкни още няколко минуса ***! Цъкай, цъкай....ти го можеш! Само до там ти стига акъла...
  • #8
    4 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Какви униформи, какви екипи бе германофилче пр0с-товато? За кола става въпрос, а не за екип! Разлика правиш ли? Човека казва, че има технически проблем по колата и заради това е с другата. Без огледало е забранено да се движи и ако го спрат полицаите не само ще го глобят, но и ще има забрана да кара автомобила докато не бъде поправен. Лоботомия ли са ти правили или си такъв естествен по рождение и дори елементарни неща не можеш да прочетеш и осъзнаеш. А да намесваш Тойота в случая е мн.зле.