IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes пусна за продажба роудстър на 19 години

SL600 чака първия си собственик срещу цена от 135 000 долара

Дилър на Mercedes-Benz в американския щат Калифорния пусна в продажба роудстъра Mercedes SL600 от 2001 година. Автомобилът се предлага с всички възможни опции за модела, включително твърд сгъваем покрив.


Mercedes SL600
 

Въпреки пробега от 687 километра, този, който купи автомобила, ще стане негов първи собственик. Работата е там, че след пускането на точно този кабриолет на пазара преди 19 години той е бил само тестван от потенциални купувачи, но никой не е проявил по-сериозен интерес към него. Роудстърът се продава с пълния набор документи, които производителят издава на дилъра за първа регистрация на автомобила.


Mercedes SL600
 

Въпреки възрастта си въпросният Mercedes SL600 е в отлично състояние. Същото се отнася и за атмосферния V12 двигател с обем от 6 литра и петстепенната автоматична трансмисия. Моторът развива 394 конски сили и 570 Нм въртящ момент. За един от последните автомобили от серията R129 дилърът очаква да вземе 135 000 долара.

0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 2 rate down comment
    пропов ( преди 4 години )
    Близо 700 км. само от пробни кръгчета!? И колко народ му се изредил пък да не го хареса никой накрая! Нещо не ми се вързва. По вероятно дилъра да го е джиткал. Има и друга вероятност. До скоро в щатите е имало закон, според който можеш да купиш кола и да я караш известно време без регистрация. Щото имаш право да се откажеш и да я върнеш. Имаше статия че Илон Мъск правел така редовно и скатавал бая данъци.
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Аз имам паркиран пред гаража същият мерджан лятото си го карам - харесвам го
  • #1
    3 rate up comment 3 rate down comment
    112 ( преди 4 години )
    Такъв данък ще му сложат че направо да се откажеш.Един колега има старо AMG от края на 90-те и данъка му скочи на близо 1000 лв. Принуди се да му свали номерата.