IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тест на Citroen C4 Aircross приключи с бой на фотограф

Наложи се намесата на германски полицаи за потушаване на скандала

През 2018 г. френският производител Citroen прекрати производството на модела C4, а след това позиционира C4 Cactus като негов приемник. Сега обаче и този хечбек ще бъде изпратен в пенсия, а компанията готви негов наследник, който носи индекса C41.


Фотограф, бой


Приемникът преминава от платформата EMP за компактни модели на новата архитектура CMP, на която са построени Peugeot 208 и Opel Corsa. Приемуществото на това шаси е, че то може да се иползва както за бензинови и дизелови мотори, така и за хибридни и електромобили. Съответно, това позволява на групата PSA да спести пари за разработка и производство на нови модели.

Очаква се, че в Citroen ще се откажат от името C4 и вместо него ще върне названието GS (Grande Série). Именно тестови прототип на новото поколение е сред главните герои в тази история. Той е засечен от фотограф на немско издание на бензиностанция в Германия, който се опитва да направи няколко снимки. Екипът от изпитатели (по-късно се оказва, че той е от румънското подразделение на марката) не е съгласен и един от тях блъска фотографа и разбива апарата му. Естествено, идва полицейския екип с включени сирени и лампи, тъй като е плучил сигнал за масов бой на бензиностанция, съобщава Auto Motor und Sport.


Фотограф, бой


В крайна сметка служителите на реда не са открити неправомерни действия от страна на фотографа, тъй като той си е вършил работата. Съответно, това кара екипът на Citroen да покрие тестовия прототип и така той да напусне бензиностанцията. Това обаче е забранено от полицаите поради съображения за сигурност.

Снимки: Аuto Motor und Sport

 

0 от 500
  • #2
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Да, доста слаба и недъгава статия. Спрете да се излагате! То нищо не е станало. Бой и германец, са толкова далечни неща...
  • #1
    11 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Поредното недопреведено нещо, което е едно голямо нищо. Заглавие да цъкне и да прочетеш нещо, а се оказва, че е нищо. Какъв бой, какви 5 лв.?