IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Чисто ново BMW M5 оцеля точно 5 минути

Спортният седан измина 11 километра, преди да стане за скрап (ВИДЕО)

Снимки и видео с напълно унищожено BMW M5 се появиха в една от социалните мрежи. Те са публикувани от ползвател, представящ се под името Shahzaib M. Мъжът уточнява, че това не е неговият автомобил, а той просто е станал свидетел на случилото се.

В описанието на инцидента се твърди, че той се е случил в Балтимор (щата Мериленд, САЩ), като шофьорът на спортния седан не е виновен. Той е бил ударен от друг автомобил, след което е загубил управление и се е ударил в бетонен стълб. Другата кола се е завъртяла на 180 градуса, преди да спре на няколко метра.



Други подобности за аварията няма, но ясно се виждат щетите по колите. Предницата на M5 е напълно унищожена. Ударът е бил толкова силен, че е повредена и задната лява част, като явно ударът от другия автомобил е бил точно в тази зона.

Няма пострадали хора при катастрофата, но определено собственикът на BMW-то има доста лош ден. Пробегът на неговия седан е само 11 км, като той го е взел от шоу-рума на марката 5 минути по-рано. Добрата новина са него е, че колата е застрахована.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Пинко ( преди 4 години )
    Интересно как случайният свидетел знае такива подробности като на колко километра е колата и кога и откъде я е взел собственика. Спрете с подвеждащи те публикации.
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Подобна статия имаше и за един спортен Шевролет от Флорида.С тази разлика,че Камарото пренощувало в гаража му за една нощ. Американци...
  • #5
    7 rate up comment 3 rate down comment
    БМв ( преди 4 години )
    БМВ не е марка ,а диагноза.
  • #4
    7 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    То между голфаджии и водачите на беенве няма голяма разлика. :)
  • #3
    4 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Всички драйвери на бърка масло с вода ги тегли наляво без значение колата дали е с удар. Амбреажи сър Хоумс...
  • #2
    13 rate up comment 0 rate down comment
    Споко ( преди 4 години )
    Другия месец идва в някой от лъскавите автосалони у нас. Изчукано, пребоядисано, и с новаброня. Кола уникат, закупена от дилър на марката в САЩ, стояла само в шоурума... нищо че следващите 20 години ще тегли на ляво каквото и да прави собственика
  • #1
    25 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Ще разбие рибата по родните автокъщи. Ще му турят найлоните, надпис "уникат" и даже по навик ще върнат километрите от 11 на 6.