IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

3500 коли изгоряха на паркинг във Флорида

Машините са собственост на фирма за коли под наем

Повече от 3500 автомобила изгоряха на паркинг в близост до международното летище Форт Майерс в американския щат Флорида. Видео от инцидента беше публикувано в YouTube-канала на телевизия CBS.


Пожар Флорида


Първоначално пожарът е обхванал само 20 превозни средство, но след това огънят бързо се е усилил и е започнал стремително да се разпространява. Пламъците и димният стълб са се виждали на повече от 30 км от епицентъра на запалването.

Местните пожарникари са получили помощ и от горската служба, като в гасенето на пламъците са се включили и хеликоптери. След локализацията на пожара е установено, че напълно унищожени са над 3500 коли. За загинали и ранени хора не се съобщава. Не е ясна и причината за пожара.



Изгорелите автомобили са били собственост на местна компания за коли под наем. В момента щетите се пресмятат от застрахователите, а полицията води разследване на инцидента.

Снимка и видео: CBS

0 от 500
  • #1
    17 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Карантина - срив на пътуванията - срив на търсенето на рент а кар - загуби за компанията, която трябва да изплаща автомобилите - пожар - застрахователят трябва да покрие щетите.... Не ми се струва, че полицията трябва да търси твърде дълго...