IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Виртуален VW Golf GTI става реален автомобил

Тунинг-ателие се включва в проекта на художника Хайзал Салим

Проектът на бившия художник от Electronic Arts - Хайзал Салим, който създаде „демоничен“ Volkswagen Golf GTI намери продължение, след като получи подкрепа от тунинг-ателието Prior Design и работилницата JP Performance. Те ще превърнат виртуалния хот-хеч в реален автомобил.


VW Golf GTI


Ако се съди по изображенията, адският Golf GTI ще получи външен вид в стила на Салим. Ще има голям преден сплитер, който разрежда въздуха под дъното на автомобила, широки престилки и задни масивни крила с въздухозаборници за охлаждане на мотора. На кърмата има и регулируем спойлер, нов дифузьор и двустволова изпускателна система.

Засега няма яснота, кога ще бъде готов автомобилът и съответно кога ще се състои неговата премиера пред публика. Вероятно тя ще бъде в края на годината, като се очаква в близките месеци да се появят и технически детайли за проекта. Най-важният от тях е какъв мотор ще получи колата.


VW Golf GTI


В същото време новата компанията на Салима - Live to Offend, вече предлага кит-кар за BMW 3-Series и за M3, като комплектът се състои от 16 или 20 елемента, някои от които са направени от карбон. Същият набор е подготвен за BMW M4 и Mazda RX-7.

Снимки: Electronic Arts

0 от 500