IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американец се порадва само ден на новия си Corvette C8

Суперколата пострада след сблъсък със стар Hyundai Accent

Жител на американския щат Флорида се оплака Facebook от лошия си късмет. На 2 април той се похвали със снимка на чисто нов Chevrolet Corvette C8, който току-що е получил, а само 24 часа по-късно на същата страница е публикувана снимка на разбитата суперкола.


Chevrolet Corvette C8


Мъжът разказва, че се е ударил в стар Hyundai Accent, който е извършил неправилна маневра на пътя. Водачът на корейската кола е бил пиян и е арестуван от пристигналия на място полицейски патрул. Щетите по суперколата не изглеждат фатални и пострадалите елементи лесно ще бъдат заменени с нови.

„Имам леки наранявания по главата, а човекът, който се возеше с мен е с изпочупени пръсти. За щастие, колата е застрахована, така че щетите ще бъдат покрити“, коментира собственикът на спортната кола.


Chevrolet Corvette C8


Chevrolet Corvette C8 е първият в историята на модела със средно разположение на двигателя. В САЩ неговата цена е 60 000 долара, но с опциите скача до над 72 000. Базовото оборудване на спортното купе включва автоматичен климат, задни датчици за паркиране, аудиосистема Bose, 8-инчов информационно-развлекателен дисплей с поддръжка на Apple CarPlay и Android Auto, 12-инчов приборен панел и светодиоди фарове.

Снимки: Facebook

0 от 500
  • #15
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Шофьорският аербег не се е отворил както трябва.
  • #14
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    60 k за такава кола,а тук за тези пари Хюндай или Киа....
  • #13
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    #11 Възможно е без предпазни колани да са били, но на шофьора нараняванията по главата може да са се получили, защото ударът не е челен, а по диагонал и да се е тряснал в колоната или страничното стъкло. Учуден съм, че тази кола няма странични завеси въздушни възглавници. Кола от такъв клас и цена е недопустимо да няма или не са се отворили най-вероятно. Най-чудното обаче е как този до шофьора си е начупил пръстите. Това ми е най-голямата загадка от цялата ситуация.
  • #12
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    #9 Нещо логиката и познаването не са ти на добро ниво. Това голямото петно според теб колко литра течност съдържа? Съвсем ясно се вижда къде е започнал теча, но трябва да имаш очи да го видиш и акъл да го осъзнаеш! Ударът е бил от лявата страна на ***. Точно там е и течът, който няма как да е от Шевито! Ти нещо друго ли се опитваш да твърдиш или просто си ***?
  • #11
    0 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Пичове,вижте какво още е споделил самият собствени на колата:Имам леки наранявания по главата, а човекът, който се возеше с мен е с изпочупени пръсти. "Питам се при активирани еърбези и кола от такъв клас-Възможно ли е да получиш такива травми?Или са се возили без предпазни колани?Вярно е,че катастофа с катастрофа не си приличат,но все пак дали е бил доста лек удар?
  • #10
    0 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Исках да кажа Тра-ла-ла.А не Хаа-Хаа.Закоето се извинявавам.Лапсус.
  • #9
    0 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Бре тоз Hyundai Accent сигурно е с 3 .0кубика двг А тоз Сhevrolet Corvette е малолитражка,че да има такова голямо петно.Хаа-Хаа.
  • #8
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Флуида е изтекъл от другата кола, която е махната, изтеглена. Вижда се къде е била и къде е локвата от флуида, който се е стекъл. Ама щом казваш, нека да е картера спукан, хахаха...
  • #7
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Като гледам на снимката има следи от изтекъл флуид,заложих на антифриз,но щом казваш че радиатора е здрав,тогава от картера му е изтекло маслото.Ха ха .
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    #4 Това не е кошника, който караш, че да нямаш каско. На такава скъпа кола се прави задължително каско! В случая обаче и да нямаше каско човекът, виновен е другия, който и е известен, така, че застрахователя ще плати щетите. Лошото е, ако другия избяга и не може да се разбере кой е. Тогава пиеш студена вода и поради тази причина КАСКО! А и има много зависливци ще мине ще ти я надере с ключ и тогава пак ще пиеш студена вода, ако си без каско.