IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Mercedes-Benz CLA се изложи на „Лосовия тест“

Купето с 4 врати срещна доста проблеми при изпитанието (ВИДЕО)

Екипът на изданието Km77 провери как се справя новия Mercedes-Ben CLA с „Лосовия тест“. Това изпитание имитира внезапна поява на животно на пътя, което трябва да бъде избегнато с маневра от водача при определена скорост.


Mercedes-Benz CLA се изложи на „Лосовия тест“


Оказва се, че германското купе с 4 врати има сериозни проблеми с теста. Във видеото се виждат голям опити за преминаване през специално направеното трасе, при които автомобилът удря поставени конуси. В крайна сметка се оказва, че максималната скорост, при която Mercedes-Benz GLA може да се справи, е едва 66 км/ч. А това е един от ниските резултати.

Големият проблем за автомобила се оказват „бързите“ завои. При всеки опит за увеличение на скоростта, машината губи управление и удря конусите. В средата на видеото се вижда комбито CLA, което се представя далеч по-добре от седана.



Трябва да припомним, че един от най-големите провали на този тест принадлежи именно на Mercedes. Става дума за първото поколение на модела, което дори се обърна по време на изпитанието и се наложи да се променя неговата конструкция.

Снимка и видео: Km77

0 от 500
  • #20
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Александър Александр ( преди 3 години )
    Новият Голф8 има същият проблем!
  • #19
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Брандо ( преди 3 години )
    Мерцедес да не са извънземни ! Всички марки имат провали ! И моята Е класа има слаби места, но за мен си е номер едно и не бих я заменил за разни таралясници с претенции !
  • #18
    3 rate up comment 0 rate down comment
    До 19 ( преди 3 години )
    Мерцедес CLА с мотор на Рено, сгрешена конструкция... по-добре от Тойота. Не че съм фен на скучняците от Тойота, ама ти явно си от тея дето дават стотици хиляди за коли като Ламбо Урус и си мислят, че карат Ламбо...
  • #17
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Готин ( преди 3 години )
    Когато по големият брат се справя много по добре!https://youtu.be/ZU6KNd9EVJc
  • #16
    8 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    старото ТТ! Старото! Знаеш ли колко народ се изтрепаха с него, но ВАг и тези дето им удрят по едно рамо покриха всичко. Вземи малко се осведоми преди да пущаш клипчета!
  • #15
    0 rate up comment 2 rate down comment
    мхммм ццц е как с л ( преди 3 години )
    do #6скии скии скивай:https://***.youtube.com/watch?v=g4oT_jo9UgM
  • #14
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Окачването е пасивно.Затва прави така.Рекордът е на ситроен ксантия актива.Би било интересно някой мерцедес с включен актив боди контрол дали няма да е по-добре?
  • #13
    5 rate up comment 8 rate down comment
    до #11 ( преди 3 години )
    :D :D да вее - кара се като всяко рено: с г*за напред, точно като за собствениците!Нищо, че в същия сайт другите Мерцедеси, Поршета и БМВ-та минават над 80км/ч на лосовия тест ... ама ти си стой увреден и "щастлив" с реното и неуДачията. ))))
  • #12
    6 rate up comment 9 rate down comment
    . ( преди 3 години )
    До 12Все си е ***. Одавна беше каквото беше с хубавите добри Мерцедес...
  • #11
    6 rate up comment 8 rate down comment
    ss ( преди 3 години )
    Аз за това за по-сигурно си залагам на S-класата!!