IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите аудиосистеми в автомобилите

С тях няма да ви се иска да излизате от колата си (ГАЛЕРИЯ)

Хората обичат колите. Едни заради динамиката, управлението, цялостното усещане зад волана. Други - заради модерните технологии, лукса и невероятния комфорт. Тук ще стане дума за едно оборудване в съвременните модели, заради което понякога не ни се иска да излезем от автомобила. И по-точно - за постоянно развиващите се аудио системи. Ето 10 марки, подредени по азбучен ред, чиято автомобилна акустика понякога е по-добра от тази в дома ни.


Най-добрите аудиосистеми за автомобили (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #7
    17 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    1000 вата!?..........2000вата!?Има ли информация за реалната мощност на тези системи, защото не 2000, а от 200 реални вата в обем като кола ще ви заболят ушите и няма да изтраете... Не се майтапя. Просто започва да боли по някое време.
  • #6
    19 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    #5 Блаупункт, ако е върха то значи баба ти е професор по ядрена физика, а дядо ти носител на нобелова награда за теория на елементарните частици! Като не разбираш нищо що се излагаш така мощно? Блаупункта е една идея по-добър от китайските системи и нищо повече от това. Средна марка е, а не върхът, както ти се иска! Влез в аудио сайтовете, прочети малко и се осведоми! Можеш и тестове да видиш, сравнения и в аудио форумите да погледнеш! Блаупункт е име без съдържание. Нещо, като Тойфел.
  • #5
    23 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    #3 Така е, но върви го обясни на хора, които нямат никакъв слух и се кефят, като им дънят яко басите и си викат, че музиката е голяма работа. Важното е да дъни яко децибели, всичко да вибрира, да не можеш да кажеш 2 приказки без да викаш, за да те чуят и това е всичко за пишман меломаните. Не могат да различат MP3, CD, FLAC или DTS. Важното е чалгата да е на МАКС и по кръстовищата да бумти колата, за да привличат погледи. А най-голямата класика е да надънят чалга, отворят джама и да гледат лошо
  • #4
    1 rate up comment 13 rate down comment
    ( преди 3 години )
  • #3
    14 rate up comment 0 rate down comment
    Асен ( преди 3 години )
    Bowers & Wilkins е основана през 1966, а не през 96-та.
  • #2
    10 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    акустиката което се вгражда в автомобилите е пълен фарс
  • #1
    10 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    В Тойотата ми озвучаването не е Харман-Кардон, а е JBL, което е едно и също общо взето, защото са една компания. Системата е много добра и свири страхотно. Нямам забележки. Бих казал, че това е най-добрият звук, който съм чувал в кола от масовия клас. Трудно обаче може да се мери с музикалната ми система в къщи Yamaha AVENTAGE RX-A2080 9.2 тонколони Dali ZENSOR PICO 5.1 Set + допълнителен DALI SUB E-9F и 2 Dali Zensor 5. Помещението съм го изолирал с акустични панели. Звукът е извънземен!