IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Карлос Гон стана герой на видеоигра

Идеята е да се организира бягството му от Япония

Бившият главен изпълнителен директор на алианса Renault-Nissan-Mitsubishi – Карлос Гон, успя да избяга от правосъдието в Япония, докато беше под домашен арест. Измъкването му от Токио вероятно някой ден ще послужи за сюжет на филм, но вече е част от видеоигра.


Escape from Injustice


Тя се казва Ghosn и е част от платформата Escape from Injustice. В нея играчът влиза в ролята на Гон, който трябва да избяга от Япония. Той има възможност сам да планира бягството си или да използва помощ. Може да използва услугите на американски военни от силите за специални операции, но пък те са скъпи. Освен това, може да загуби 14 млн. долара, платени като гаранция пред съда.

Играта предлага различни възможности за измъкване от дома – дегизиран като работник по поддръжката или в калъф на музикално оборудване. Следва преминаване през митница и летищна охрана, което е доста сложно, тъй като и трите паспорта на беглеца са конфискувани. Като цяло, всичко е базирано на вярна стратегия и на правилен избор на съюзници.

0 от 500
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Хммм.. ( преди 3 години )
    Сега последно "Калос Гон" или "Карлос Гон"? Оправете едно от двете! Подсказка - това в заглавието е грешното.
  • #3
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Факт!-тически ... ( преди 3 години )
    рено е по-страшна напаст дори от Covid19! Особено в комбинация с доказания мошеник Гомн.Да се надяваме, че предстоящата икономическа криза ще изчисти подобни паразитиращи недоразумения от световното автомобилостроене.
  • #2
    3 rate up comment 3 rate down comment
    до #1 ( преди 3 години )
    И теб това к'во те касае? Ти какво губиш? Или ти си по-умен от държавата Франция, дето не знае, че Гон я обира? Аман от разбирачи!!!
  • #1
    3 rate up comment 1 rate down comment
    И накрая... ( преди 3 години )
    се връща да дообере полудържавната перачница рено! Това е и голямата награда.