IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi RS7 Sportback се превърна в суперкола

Ателието ABT напомпа модела до 740 к.с.

Преди около година Audi представи RS7 Sportback, което си остава един от най-впечатляващите серийни автомобила на пазара в момента. През януари тунинг-компанията ABT представи първия си пакет за модернизациия на модела, който включваше 22-цолови аеродинамични джанти мощност от 690 к.с. Сега ателието от германския град Кемптен е готово с още по-мощен вариант.


Audi RS7-R


Той носи името RS7-R, като 4,0-литровият V8 двигател с две турбини развива 740 к.с. и 920 Нм въртящ момент. Експертите от ателието са поставили нови, отново 22-цолови джанти, както и сдвоени тръби на изпускателната система. Машината е получила и други подобения по аеродинамиката.

В салона са добавени още повече карбон и кожа, като на централната консола има табелка, показваща, че това не е стандартна версия на RS7 Sportback. Ателието предвижда да направи само 125 бройки от RS7-R.

Още снимки - вижте в галерията:


Засега липсват динамични характеристики на RS7-R, но стандартният модел с мощност 600 к.с. и 800 Нм ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,6 секунди и развива максимална скорост от 305 км/ч. Дорабтката на ABT струва 69 900 евро, като не вкючва цената на самата кола. Ако клиентът купи завършения автомобил директно от ателието, той ще трябва да плати 210 300, като получава е 2-годишна гаранциия.

Снимки: ABT Sportsline

0 от 500