IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Гeрманци преобразиха Maserati Levante

Ако не ви се чака SUV от Ferrari, тази кола е за вас

Кое е най-близко до Ferrari-SUV? Може би Maserati Levante Trofeo със своя 3,8-литров битурбо V8. Той развива 580 к.с. и 730 Нм, което е достатъчно лудо за повечето хора. Но винаги ще има индивидуалисти, които искат още. Тук в играта се включват господата от Novitec.

 

Maserati Levante Esteso

 

Фирменият ъпдейт на софтуера дава резултат от 616 к.с. и 820 Нм въртящ момент. Луксозната каросерия също е получила внимание. Разширенията на калниците водят до увеличаване на широчината с 10 см отпред и 12 отзад. Цялостният каросериен пакет се състои от осем части, някои от които като отворът в предния капак и задният спойлер могат да бъдат поръчани в карбон.

Пипнато е и в настройките на въздушното окачване, с което височината е намалена електронно с 25 мм. Това Levante не притежава и серийни джанти. Вместо тях е обуто в 22-цолови с централно заключване.

 

 

Що се отнася до представянето, Novitec обещава ускорение до 100 за 3,8 секунди и максимална скорост от 309 км/ч. Така тунинг-моделът става по-бърз от най-бързия сериен SUV, Bentley Bentayga Speed.

Снимки: Novitec

Вижте още снимки в галерията:

0 от 500