IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Nissan X-Trail е близо до премиерата си

Патентни снимки разкриват външния вид на кросоувъра

Новото поколение на Nissan X-Trail трябва да дебютира до лятото, но е напълно възможно заради кризата с коронавируса премиерата на модела да бъде отложена. Бразилското изданието на сайта Motor1 публикува снимки на автомобила, подадени от японския производител в патентно ведомство.


Nissan X-Trail


От изображенията става ясно, че четвъртата генерация на популярния всъдеход няма да претърпи радикална промяна. Новите ще бъдат оптиката на два етажа, както и броните. Новостите ще има и в салона, където ще се появи различна архитектура на предния панел.

Засега няма яснота относно гамата двигатели. Предполага се, че новият Nissan X-Trail ще получи няколко хибридни версии, като сред тях ще има и такава с фирмената технология e-Power, при която малък двигател с вътрешно горене се използва за зареждане на батериите по време на движение. Друг от вариантите ще е с плъг-ин агрегат, взаимстван он Mitsibishi Outlander.


Nissan X-Trail

Този модел също ще претърпи смяна на поколенията, като ще бъде изграден на платформата, използвана и от Nissan X-Trail. За някои пазари японският всъдеход ще запази и сегашните си бензинови и дизелови мотори.

Снимки: Motor1

0 от 500