IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Автосалонът в Детройт се превърна в полева болница

Събитието трябваше да се състои през юни, но бе отменено по разпореждане на властите

На практика всеки автосалон падна в жертва на коронавируса. Според последни данни, тазгодишното издание на салона в Париж със сигурност няма да бъде проведено. Изключение не направи и North American International Auto Show (NAIAS), който за първи път в историята си трябваше да е през през лятото. С променящата се ситуация във връзка с коронавируса в САЩ, Федералната агенция за спешна помощ реши автосалонът да бъде замразен, тъй като изложбените зали на TCF-Center ще бъдат запазени за 6 месеца за евентуална полева болница.

 

Детройт 1

 

Така едно от най-важните автомобилни събития в САЩ тази година няма да се проведе. Графикът му предвиждаше да отвори врати от 9 до 20 юни.

Автосалонът предвиждаше много събития на открито близо до реката и Харт Плаза като тестови шофирания, представяния на нови технологии и Мотор Бела – фестивал на класическите английски и италиански автомобили. „Здравето на гражданите на Детройт и Мичиган са от по-важно значение. TCF-Center е идеалното място за тази важна функция в такива критични и безпрецедентни времена“, каза изпълнителният директор на NAIAS Род Албъртс.

 

Детройт 2

 

Парите за всички билети, продадени за тазгодишния автосалон, ще бъдат върнати. Според данни на службите Детройт в момента е с най-големия брой потвърдени случаи на COVID-19 в щата Мичиган.

Снимки: Detroit Free Press

 

0 от 500